Skip Navigation or Skip to Content

MsNosy: de beleving begint al bij vertrek

Mooie herinneringen maken we samen. De vakantie in Zuid-Frankrijk met je partner, en ook het uitje met de kinderen naar Safaripark Beekse Bergen. Waar je ook naar onderweg bent, de beleving start al zodra je de auto instapt. De kriebels in je buik verklappen het enthousiasme over wat er in het vooruitzicht ligt. Hoe mooi is het als je de reis onderdeel van je herinnering maakt? Met een lening van LOF Brabant is dat precies waar Wendy en Jolanda aan werken met hun app MsNosy. 

"MsNosy is een nieuwe manier van onderweg zijn en draagt voor alle leeftijden bij aan de beleving. Met elke kilometer word je wat wijzer door leuke weetjes en verhalen"
Wendy

Hoe ontstond het idee?

Een lange tijd broeide er een idee in het creatieve brein van Wendy. Sinds ze met het hele gezin jaarlijks met skivakantie ging, werd ze in de auto overspoeld met scherpe vragen van haar zoon. ‘Wat is dat? Waar zijn we nu?’ Met grote ogen zag hij alles wat zich buiten de autoruiten afspeelde, en het gaf ook Wendy een frisse blik.  

De altijd zo saaie snelweg richting skigebied kreeg opeens kleur toen haar zoon de omgeving in een nieuw licht zette met al zijn vragen. Wendy dacht: daar moet ik iets mee, want hoe mooi is het om tijdens het reizen al te genieten van de weg ernaartoe? En daar in de auto ontstonden de eerste gedachten over wat later MsNosy zou worden. Eind 2019 berichtte Wendy Jolanda, ook een ondernemer die van aanpakken weet. Ze was direct enthousiast: “Een app die je onderweg aanzet om zo de enorme nieuwsgierigheid van kinderen te stillen. Ik was zo om!” 

Wat is MsNosy?

Zodra je in de auto stapt en de app aanzet, neemt MsNosy je mee in een beleving. Met meer dan tienduizend kilometer aan interessante weetjes en verhalen ben je bij elke hectometerpaal zoet met luistermateriaal. En dat voor zowel kinderen als volwassenen. Ontdek de geschiedenis achter de steden waar je voorbij reist en leer meer over het landschap, de dieren en de plaatselijke legendes. MsNosy voedt je nieuwsgierigheid met mooie verhalen en leerzame feiten. Zo wordt elke reis een feest en start het avontuur al wanneer je de motor start.  

Ontdek meer over MsNosy

Steun van LOF

Een app met tienduizend kilometer aan verhalen start ieder avontuur zodra je de sleutel in het contactslot omdraait, in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Gezinnen, met en zonder kinderen, genieten al van MsNosy. Maar Wendy en Jolanda zien nog meer mogelijkheden. Want iedereen zoekt tegenwoordig beleving. Gaan we naar een attractie- of vakantiepark, dan willen we de full experience. Die startte voorheen pas bij de ingang van het park, maar met MsNosy kan de customer journey al veel eerder beginnen: bij de rit ernaartoe. En dat heeft een positief effect op bestedingsbedrag, herhaalbezoek en de algehele ervaring van de bezoeker. 

De lening van LOF Brabant helpt ze bij het bereiken van deze ambitie. “Met deze steun kunnen we meer doelgroepen gaan aanspreken, omdat we aan de achterkant het systeem beter kunnen inrichten. En hoe meer mensen we blij kunnen maken met MsNosy, hoe meer we ook aan mooie herinneringen kunnen bijdragen.” 

"Met een goed systeem aan de achterkant, kunnen we de IT van opdrachtgevers ontzorgen. We integreren de app nu in het bestaande systeem of richten een nieuwe omgeving in. De lening van LOF heeft dat medemogelijk gemaakt."
Wendy

Resultaten dankzij de lening van LOF Brabant

  • uitbreiding van het werkveld; 
  • waardevolle contacten in de provincie; 
  • investering in een efficiënt systeem. 

MsNosy: de reis begint hier

De mogelijkheden van MsNosy zijn oneindig. “Natuurlijk willen we ons wegennetwerk nog verder uitbreiden. Niet alleen in de landen waar we nu zitten, maar ook daarbuiten.” Wendy en Jolanda denken vooruit. Samenwerken met gemeentes, universiteiten, musea en vakantieparken, én met organisaties in de mobiliteitsbranche. “Samen brengen we de klantbeleving naar een hoger level.” 

Ook een creatief plan? Dien je aanvraag in!

Projecten

Meer uitleg over het projectplan