Skip Navigation or Skip to Content

Het proces

Ontdek jouw weg naar succes

Alle ondernemers die de vrijetijdssector van Noord-Brabant een boost geven met een innovatief projectplan zijn welkom. Zorg dat een projectplan onderscheidend vermogen heeft en kwalitatief sterk is, want daarop wordt het beoordeeld.

Stappenplan voor aanmelden:

 • Stap1: indienen plan

  Wij staan open voor alle innovatieve plannen. Dien jouw projectplan in en laat ons de potentie ervan beoordelen. Bij LOF Brabant verwelkomen we ondernemers die vastberaden zijn over hun visie.

 • Stap 2: intake: kennismaking en eerste beoordeling

  Na ontvangst van je project plannen we een intakegesprek in. Hierin maken we kennis en gaan we jouw idee zorgvuldig onder de loep nemen.

 • Stap 3: indienen upgrade plan

  Als we potentie in je plan zien, nodigen we je uit om het verder aan te scherpen. We geloven in het finetunen van plannen om ze te laten floreren.

 • Stap 4: pitch: geef een presentatie aan de investeringscommissie

  De ultieme test. We vragen je om je idee voor te leggen aan onze investeringscommissie. Bereid je voor vragen zodat alles duidelijk is.

 • Stap 5: beoordeling:In deze laatste fase beoordelen we je plan grondig. We geloven in een weloverwogen aanpak en kijken naar de haalbaarheid en impact.

Is een aanvraag goedgekeurd? Dan kijken we naar de verstrekkende middelen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Ook wordt op dat moment de rente bepaald.

"De goedkeuring van LOF Brabant was voor mij de eerste grote stap als ondernemer."
- William Watts, ONSTAGE

Je plan is op elk moment welkom

LOF Brabant beoordeelt ingestuurde plannen, zodra deze binnenkomen. We nemen direct contact met je op, zodat we aan kunnen sluiten bij eventuele deadlines die je als ondernemer hebt.

Aanvraag indienen

Aan de slag met een lening van LOF Brabant

Naar aanleiding van het ingestuurde plan beoordelen we of je in aanmerking komt voor een lening voor jouw bedrijf. Je kunt dan een van deze twee leningen ontvangen: 

 • De marktconforme lening voor de uitvoering van een project ligt tussen € 25.000 en € 1.000.000. Kijk voor de specificaties in het investeringsregelement.
 • Een lening voor de ontwikkelfase van een project is ook mogelijk. Hiermee bekostig je bijvoorbeeld de conceptontwikkeling of het design. Om deze lening te kunnen aanvragen, moet de businesscase op hoofdlijnen sluitend zijn. 

 

Laat jouw plan aansluiten op de trends in leisure

Hulp nodig?

De eerste stap is het opstellen van een plan dat voldoet aan alle eisen. Heb je al een glansrijk idee waarmee je de leisure in Noord-Brabant een impuls geeft, maar ontbreekt een solide plan? Onze partners helpen je verder en stomen je klaar voor de aanvraag van een lening bij LOF Brabant.

Organisaties die kunnen ondersteunen

Drie belangrijke verhaallijnen voor Brabant

Er zijn op dit moment drie verhaallijnen voor de leisure in Noord-Brabant. Haak hier als ondernemer vooral op in. Zo versterken we elkaar en creëren we samen arrangementen en campagnes voor een meerdaags bezoek.

Projecten

Deze ondernemers maken hun plannen waar met de hulp van LOF Brabant

Meer uitleg over het projectplan