Skip Navigation or Skip to Content

Het proces

Hoe het werkt

Alle ondernemers die de vrijetijdssector van Noord-Brabant een boost geven met een innovatief projectplan zijn welkom. Zorg dat een projectplan onderscheidend vermogen heeft en kwalitatief sterk is, want daarop wordt het beoordeeld.

De stappen om te doorlopen:

  • Stap1: indienen plan
  • Stap 2: intake: kennismaking en eerste beoordeling
  • Stap 3: indienen upgrade plan
  • Stap 4: pitch: geef een presentatie aan de investeringscommissie
  • Stap 5: beoordeling

Is een aanvraag goedgekeurd? Dan kijken we naar de verstrekkende middelen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Ook wordt op dat moment de rente bepaald.

Je plan is op elk moment welkom

LOF Brabant beoordeelt ingestuurde plannen, zodra deze binnenkomen. We nemen direct contact met je op, zodat we aan kunnen sluiten bij eventuele deadlines die je als ondernemer hebt.

Aanvraag indienen

Aan de slag met een lening van LOF Brabant

Naar aanleiding van het ingestuurde plan beoordelen we of je in aanmerking komt voor een lening voor jouw bedrijf. Je kunt dan een van deze twee leningen ontvangen: 

  • De marktconforme lening voor de uitvoering van een project ligt tussen € 25.000 en € 1.000.000. Kijk voor de specificaties in het investeringsregelement.
  • Een lening voor de ontwikkelfase van een project is ook mogelijk. Hiermee bekostig je bijvoorbeeld de conceptontwikkeling of het design. Om deze lening te kunnen aanvragen, moet de businesscase op hoofdlijnen sluitend zijn. 

 

Smeed een plan

Alle ondernemers die de vrijetijdssector van Noord-Brabant een boost geven met een innovatief projectplan zijn welkom. Onze voorkeur gaat uit naar projecten die aansluiten bij onderstaand drieluik of gebaseerd zijn op trends in de leisure: 

  • Slow tourism. De reizigers vinden de reis op zich een hele beleving. Daarbij staat duurzaamheid op nummer één.  
  • Urban tourism. De bezoekers verblijven kort in een stad en plannen meerdere activiteiten. 
  • Experience tourism. De toeristen willen vooral ervaren. Reizen is dus op hun lijf geschreven. 

Dien je aanvraag in
"De goedkeuring van LOF Brabant was voor mij de eerste grote stap als ondernemer."
- William Watts, ONSTAGE

Hulp nodig?

De eerste stap is het opstellen van een plan dat voldoet aan alle eisen. Heb je al een glansrijk idee waarmee je de leisure in Noord-Brabant een impuls geeft, maar ontbreekt een solide plan? Onze partners helpen je verder en stomen je klaar voor de aanvraag van een lening bij LOF Brabant.

Organisaties die kunnen ondersteunen
Doloris-MetaMaze-Karmanoia-08-1030x687-1024x683

Drie belangrijke verhaallijnen voor Brabant

Er zijn op dit moment drie verhaallijnen voor de leisure in Noord-Brabant. Haak hier als ondernemer vooral op in. Zo versterken we elkaar en creëren we samen arrangementen en campagnes voor een meerdaags bezoek.

Projecten

Deze ondernemers maken hun plannen waar met de hulp van LOF Brabant

Meer uitleg over het projectplan